руccкий
english
РЕГИСТРАЦИЯ
ВХОД
Баку:
26 апр.
11:35
Журналы
Картины на стене в Малаге
© violine
Все записи | Разное
четверг, ноябрь 29, 2007

JA Azerbaycan “Mekteb Biznes Gunu” Musabuqelerini Teshkil Edir.

 
JA Azerbaycan “Mekteb Biznes Gunu” Musabuqelerini Teshkil Edir


Junior Achievement (JA) Azerbaycan teshkilati bu yaxinlarda Telebe Biznes Gunu kechirmishdir. Burada, eyni zamanda, uch fealiyyet ehate olunmushdur: “Telebe Shirketrleri” layihe musabiqesinin neticeleri; telebe mehsullari yarmarkasi ve, Milli Iqtisadiyyat Musabiqesinin neticeleri. Bakida kechirilmish bu tedbir USAID teshkilati ve ozel sponsorlar terefinden maliyyeleshdirilen Mektebde Iqtisadi Tehsil Proqraminin (SEE) bir hissesi kimi teshkil olunmushdur.


2006-ci ilin oktyabr ayindan etibaren Milli Iqtisadiyyat Musabiqesinde Baki, Sumqayit, Berde, Gence, Yevlax, Ismayilli, Mingechevir, ve Lenkeranin 36 SEE mektebinden 58 telebe komandasi ishtirak etmishdir. Komandalar qiymet qoyma, istehsal vahidleri, marketinq strategiyalari ve tedqiqat ve inkishaf sermayesi kimi meselelerle bagli ciddi iqtisadi ve idarechilik qerarlari qebul etmekle oz aralarinda reqabet aparmishdir. Bu qerarlar her komandanin bacariq gostericisine tesir etmishdir. Baki sheheri 210, 258, 164, 220, 132, 95, 114 sayli mekteblerini ve Zengi Liseyini temsil eden sekkiz komanda sonuncu merhelede gorushmushdu. Burada uch saat suren gergin reqabetden sonra Baki sheheri 132 sayli orta mektebin telebe komandasi qalib gelmishdir.
ОТКАЗ ОТ ОТВЕТСТВЕННОСТИ: BakuPages.com (Baku.ru) не несет ответственности за содержимое этой страницы. Все товарные знаки и торговые марки, упомянутые на этой странице, а также названия продуктов и предприятий, сайтов, изданий и газет, являются собственностью их владельцев.

Журналы
"Зубастые шарики, пожирающие реальность......
© Portu